Lucrări de finisaje și amenajari interioare

Servicii incluse

Confecționarea de produse de design interior la comandă

Crearea unui spațiu ergonomic și practic, încărcat de creativitate și inovare, poate fi dificilă atunci când nu găsești toate obiectele de care ai nevoie. Totul devine mai simplu când ai echipa potrivită alături de tine. Și noi ne-am asigurat că avem lângă noi cei mai buni colaboratori, alături de care îți putem oferi creativitate, diversitate și noutate.

Putem realiza produse de design interior potrivite oricărui spațiu, transformând astfel cele mai îndrăznețe vise în realitate. Piese de mobilier, decorațiuni interioare din diferite materiale, cu diferite forme și dimensiuni sau tablouri realizate manual pot desăvârși orice spațiu ales de tine.

Confecționarea obiectelor metalice la comandă

Pentru că o construcție înseamnă mai mult decât structură și pentru că ne dorim să oferim clienților noștri toate elementele care îi vor face să se simtă acasă, îți oferim produse confecționate din oțel, inox sau fier forjat.

În colaborare cu firme care furnizează sau confecționează astfel de produse, am adăugat construcțiilor realizate de noi diferite elemente cu un design special, precum: balustrade, scări, garduri, gratii, porți, cadre de susținere etc.

Ai o idee? Vino cu ea la noi și o vom transforma în realitate.

Nu îți face griji, iubim ideile trăsnite.

Vopsitorii interioare și exterioare din materiale diverse

Fiecare spațiu de locuit trebuie să răspundă oricărei provocări, atât ca funcționalitate cât și ca design. Evoluția permanentă în materie de dorințe și trenduri, abordările curajoase ale generațiilor tinere, conservatorismul părinților și evoluția rapidă a nevoilor, fac din alegerea vopsitoriilor interioare și exterioare o adevărată provocare. Noi am răspuns și vom răspunde mereu acestei provocări.

De la bucătăria în verde viu, cu o textură care să permită curățarea facilă, la spațiile moderne cu diverse modele și combinații de culori de texturi, le-am făcut pe toate și suntem gata să le realizăm și pentru tine.

Ai spații de amenajat și o mulțime de idei? Te ajutăm noi să-ți pui ideile în ordine și să le transpui pe pereți și tavane. Privite de jos în sus pot părea dificile, dar noi le-am privit întotdeauna exact din punctul potrivit. Așa am obținut mereu lucrări de calitate și satisfacția clienților noștri.

Montarea parchetului și plintei din materiale diverse

Datorită suprafeței mari pe care o îmbracă, pardoseala este unul dintre detaliile fundamentale ale unui proiect. Astfel că trebuie acordată o atenție deosebită tipului de material ales, culorii și designului ei.

Împreuna ne vom concentra pe alegerea unei pardoseli potrivite designului fiecărei încăperi, a ideii ulterioare de amenajare dar mai ales ne vom concentra pe realizarea unui montaj de calitate, care să asigure pe lângă un aspect plăcut și rezistență în utilizare.

Indiferent de material (parchet laminat, dublu sau triplu stratificat, parchet din lemn masiv cu elemente de decor și diverse inserții și esențe nobile) avem expertiza necesară să realizăm orice tip de proiect la cele mai înalte standarde de calitate. 

Glafuri din materiale diverse

Secretul unei amenajări reușite îl constituie finisajele, accesoriile de bună calitate și atenția la cele mai mici detalii.

Utilizat atât la interior cât și la exterior, glaful reprezintă, pe lângă un element decorativ, și un mijloc eficient de protejare a ferestrei de infiltrații. Un rol deosebit de important al glafului este de reducere a pierderilor de căldură, asigurând confort și durabilitate.

Executat din materiale multiple, glaful trebuie ales și montat astfel încât să își poată îndeplini toate rolurile estetice și constructive.

Dacă vrei suport în alegerea și montarea glafurilor, te ajutăm noi. Indiferent de designul construcției tale și de bugetul pe care îl ai, ne vom asigura că vei avea un rezultat așa cum ți-ai dorit.

Montare gresie interioară și exterioară

Imaginea finisajelor băilor, teraselor sau bucătăriilor depinde atât de tipul de faianță sau gresie ales, cât și de modul și profesionalismul cu care este montat.

Alegerea tipului de gresie/faianță, a culorii și texturii poate fi uneori dificilă. Dar noi te putem ajuta. Ne arăți spațiile și ne spui viziunea ta, iar mai departe ne ocupăm noi. Colaborăm atât cu designeri de interior/exterior, cât și cu furnizori de gresie și faianță, care ne vor ajuta să creăm un spațiu așa cum îți dorești. Mai departe, profesioniștii noștri în montaj vor asigura aplicarea acestora și finisarea lor până la cel mai mic detaliu.

Compartimentări interioare

Vrei să-ți organizezi/reorganizezi spațiile interioare ale locuinței sau sediului afacerii tale? Îți oferim tot suportul de care ai nevoie.

În ultimii ani am executat pentru clienții noștri sisteme de compartimentare de la cele mai simple la cele mai complexe. Permanent ne-am asigurat că sunt îndeplinite cele mai înalte standarde de calitate și că sistemul ales va răspunde atât nevoilor de azi, cât și nevoilor de mâine.

Fie că este vorba de compartimentări interioare din sticlă securizată, aluminiu, rigips sau cărămidă din materiale diverse, avem specialiști disponibili oricând să îți ofere suport în alegerea celei mai bune variante de compartimentare și în execuția propriu-zisă a acesteia.

Placări din granit

Detaliile subtile și finisajele durabile sunt elemente care te aduc într-o încăpere și te fac să te întorci iar și iar.

Echipa noastră îți poate crea, utilizând plăci din granit, acel spațiu care poate combina perfect viitorul cu trecutul, care va prinde viață și te va ajuta să crezi și să creezi în mijlocul lui.

Așadar, îți putem oferi suport în alegerea granitului potrivit pentru nevoile tale și în montarea ulterioară a acestuia.

Creează-ți o viziune și vino cu ea la noi, te vom ajuta să o transformi în realitate.

Tencuieli interioare și exterioare

Cu rol de protejare a pereților, planșeelor și altor elemente de construcție care pot fi afectate de acțiunea umidității și a factorilor climatici, tencuiala interioară/exterioară poate fi aplicată în straturi diferite, în funcție de context.

Un alt rol deosebit de important al tencuielilor este acela de a acoperi neregularitățile și a contribui la aspectul estetic al construcțiilor.

Atenția la detalii în cadrul acestei etape este cu atât mai importantă cu cât vorbim despre suprafața vizibilă a construcției, care poate asigura sau nu un design potrivit.

Specialiștii noștri în realizarea de lucrări de finisare interioare și exterioare au executat de-a lungul timpului lucrări dintre cele mai diverse, cu maximă atenție pentru detalii, respectând permanent standardele de calitate ale clienților.

Pereți și tavane din rigips pe structură metalică

Datorită greutății lor reduse, a capacității de izolare termică și fonică și de reglare a climatului, pereții și tavanele de rigips reprezintă o soluție des utilizată.

Experiența noastră în realizarea acestor categorii de lucrări ne recomandă pentru orice formă și dimensiune de pereți și tavane din rigips alese de clienții noștri.

Acordăm o atenție deosebită tipului de rigips utilizat pentru fiecare încăpere, în funcție de destinația acesteia, a tipului de structură metalică și sistemului de prindere alese, asigurând de fiecare dată un montaj sigur, stabil și durabil.

Indiferent care sunt motivele pentru care alegi tavane și pereți din rigips, echipa noastră îți poate fi alături pentru a face totul exact așa cum îți dorești.