Reabilitarea termică a locuințelor cu costuri zero

Servicii incluse

Schimbare instalații termice, sanitare, electrice

Ai obosit să calculezi costurile datorate instalațiilor învechite? Vrei instalații noi, care să asigure confortul tău și al familiei tale? Te putem ajuta noi. Îți punem la dispoziție o echipa de profesioniști și proiectul tău va deveni proiectul nostru.

Oferim servicii de înlocuire parțială sau totală a instalațiilor termice, sanitare și electrice, asigurând respectarea celor mai înalte standarde de calitate. 

Reparații sau execuție hidroizolații demisol/terase

Fie că vorbim de hidroizolații orizontale (executate la fundații, terase circulabile și necirculabile, terase verzi etc.) sau hidroizolații verticale (la soclu, atic etc.), ambele tipuri de lucrări necesită o analiză detaliată pentru a identifica sistemul de hidroizolare potrivit nevoilor tale, dar și experiența necesară pentru montarea acestuia. Hidroizolația este importantă pentru că limitează infiltrarea apei în diferite elemente ale construcției, contribuind semnificativ la creșterea duratei de viață a construcției, dar și creșterea confortului tău pe perioada exploatării construcției.

Echipa noastră are în componentă specialiști care pot realiza orice tip de hidroizolație, oferind o atenție sporită fiecărui detaliu.

Vrei să repari o hidroizolație existentă sau vrei să execuți o hidroizolație nouă? Te așteptăm să găsim împreună cele mai bune soluții pentru nevoile tale.

Schimbarea tâmplăriei exterioare

Tâmplăria exterioară este atât o piesă importantă de design, cât și un element definitoriu pentru asigurarea confortului interior și îndeplinirea performanțelor sistemului termoizolator folosit la exterior sau interior.

Fie că îți dorești o tâmplărie nouă, pentru a îmbunătăți aspectul exterior al construcției, sau vrei să îmbunătățești eficiența energetică a acesteia, noi te putem ajuta.

Îți punem la dispoziție o echipă de montatori profesioniști, cu experiență de zeci de ani în domeniu, care știu să răspundă celor mai înalte exigențe de calitate.

Consolidarea imobilului

Trecerea timpului și acțiunile exterioare la care este supusă o clădire pot avea efecte negative asupra structurii de rezistență a acesteia, devenind în unele cazuri un real pericol pentru utilizatori. Dacă ai o clădire care necesită lucrări de intervenții asupra structurii de rezistență (consolidare), te putem ajuta.

Deținem dotările și experiența necesare executării lucrărilor de consolidare, aplicând cele mai noi tehnologii în domeniu și asigurându-ne permanent că răspundem tuturor exigențelor clienților noștri. De la estimarea gradului de uzură a structurii de rezistență a clădirii și până la realizarea lucrărilor de consolidare, ne vom ocupa în detaliu de fiecare etapă.

Împreună vom readuce la viață casa ta și a familiei tale.

Lucrări de renovare pentru casa scării

Aspectul spațiilor comune, precum casa scării, zonele verzi sau parcarea, ne poate schimba percepția asupra întregului imobil.

Renovarea casei scării are ca efect, pe lângă schimbarea percepției vizuale, și reducerea efectelor nedorite în interiorul apartamentelor. Reușim astfel să diminuăm considerabil probabilitatea de apariție a mucegaiului sau umidității excesive care ne pot afecta piesele de mobilier, dar pot constitui și reale surse de îmbolnăvire. Vrei mai multe detalii referitoare la implicațiile unor astfel de lucrări? Îți stăm oricând la dispoziție.

Obținerea autorizației de construire

Autorizația de construire nu este necesară numai pentru realizarea construcțiilor noi, dar și pentru orice modificări aduse construcțiilor existente.

Dacă te gândești să recompartimentezi, consolidezi, desființezi parțial sau total construcția existentă sau să faci modificări asupra fațadei, înainte de toate, trebuie să parcurgi toți pașii necesari obținerii autorizației de construire. Noi îți putem fi alături la fiecare pas, oferindu-ți experiența și suportul informațional necesare înțelegerii și parcurgerii cu succes a fiecărei etape. Te vom ajuta să nu fii luat prin surprindere și, mai mult decât atât, să câștigi timp prețios în realizarea proiectului mult visat.

Întocmirea documentației tehnice

Intenționezi să faci modificări asupra casei tale? Îți dorești o construcție consolidată și/sau compartimentări moderne, adaptate noilor nevoi? Vrei să demolezi parțial sau total construcția existentă și să faci altceva în loc? Pentru toate aceste tipuri de lucrări vei avea nevoie de o documentație tehnică necesară obținerii autorizației de construire/desființare.

Ți se pare complicat? Echipa noastră îți va arăta că lucrurile pot fi mai simple decât îți imaginezi, atunci când ai oamenii potriviți alături de tine. Te vom ajuta la elaborarea documentației tehnice necesare realizării modificărilor pe care ți le dorești.

Termoizolarea gratuită a clădirilor vechi

Asigurarea eficienței energetice a clădirilor și confortului termic al utilizatorilor reprezintă o preocupare tot mai intensă. De aceea, lucrările de termoizolație trebuie analizate în detaliu pentru a identifica soluțiile potrivite fiecărui tip de construcție.

Dacă ai o construcție veche pe care vrei să o termoizolezi, nimic mai simplu, te ajutăm noi.

Echipa noastră are în componență specialiști care pot realiza orice sistem de termoizolație, oferind o atenție sporită fiecărui detaliu. Toate aceste lucrări pot fi realizate cu costuri zero. Cum? Am dezvoltat un proiect pentru renovarea și reabilitarea termică a construcțiilor vechi prin care cheltuielile pentru realizarea lucrărilor de termoizolații vor fi suportate integral de constructor.

Vrei să afli mai multe? Îți stăm oricând la dispoziție.

Execuția expertizei tehnice gratuită

Conform Legii 153/2011, cei care dețin în proprietate clădiri cu fațade degradate sunt obligați să ia măsuri de realizare a lucrărilor de intervenții pentru reabilitare.

Aceste lucrări presupun în primă fază realizarea unei expertize tehnice pentru a determina starea structurală actuală a construcție și posibilitățile tehnice de îmbunătățire a acesteia.

Expertiza tehnică se realizează de un expert autorizat de Ministerul Dezvoltării și presupune parcurgerea unei metodologii legiferate, iar propunerile de îmbunătățire a situație identificate la fața locului se fac având la bază reglementările legislative în vigoare.

Dacă ai o construcție veche asupra căreia vrei să intervii cu modificări, noi te putem ajuta.

Am dezvoltat un proiect pentru renovarea și reabilitarea termică a construcțiilor vechi tocmai pentru a veni în sprijinul tău. Prin acest proiect, cheltuielile pentru expertizarea tehnică a construcției vor fi suportate integral de constructor.

Vrei mai multe detalii? Ne vom bucura să ți le oferim.