Afacerea ta

Casa ta

Te-ai decis. Vrei o casă a ta. Probabil te gândești de mult timp cum va arăta și ce funcționalități ți-ai dori să aibă. Noi suntem aici să te asigurăm că e posibil să-ți iasă cum te gândești, chiar din prima. Pentru că avem experiența și mijloacele să-ți transformăm visul în realitate. Indiferent dacă te afli în situația să construiești de la zero sau poate vrei să renovezi o casă mai veche, noi știm cum putem să te ajutăm.

Avem oamenii potriviți la locul potrivit.

Echipele noastre sunt formate din specialiști în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Ne consultăm permanent clienții

Îți prezentăm alternativele și stabilim împreună care este alegerea potrivită pentru nevoile tale.

Lucrăm în echipă extinsă

Am cooptat în echipa noastră arhitecți, proiectanți și designeri cu experiență pentru a găsi cele mai bune soluții la cele mai mici costuri. Lucrul în echipă extinsă aduce beneficii importante clienților noștri.

Oferim transparență în luarea deciziilor

Ofertele noastre cuprind documentații tehnice și economice reglementate de legislația în vigoare. Costurile sunt prezentate sub forma unui deviz care îți va permite să urmărești în detaliu modul de formare a costului total.

Clienți și proiecte

Bucuria clienților noștri, mândria noastră. Avem sute de clienți fericiți și ne dorim să-i cunoști și tu. Intră în Portofoliu să vezi ce de păreri am strâns până acum.

Casa familiei Adamescu

Când au apărut cei mici în peisaj, am zis că ne mai trebuie spațiu. Așa am venit la Profi Elements. Nu aveam bugetul prea mare dar Bogdan ne-a ajutat să alegem soluiile ca să ne facem casa așa cum ne-am dorit-o. Cel mai mult ne-a plăcut că am dat skip la deranj și nu a trebuit să păzim casa în construcție. Oamenii știau ce fac și asta s-a văzut din prima.

Vezi portofoliul See the story