Lucrări de instalații sanitare, termice și electrice

Servicii incluse

Montare panouri solare producție apă caldă

Când am început să realizăm lucrări de construcții, și sunt mulți ani de atunci, ne-am promis un singur lucru: nu ne vom desfășura activitatea cu orice preț. Astfel, am investit de-a lungul timpului în procese de lucru care să asigure protejarea mediului, ne-am instruit permanent angajații cu privire la noile procese de lucru și mai ales noile tehnologii, care veneau să asigure protejarea mediului.

Acum oferim clienților noștri alternative la soluțiile clasice de obținere a curentului electric și a apei calde.

Montăm panouri solare indiferent de tipul și dimensiunea acestora sau de locul unde se realizează.

Utile atât pentru construcții de mici dimensiuni cât și pentru construcții mai mari, pentru locuințe unifamiliale sau colective, panourile solare pot fi răspunsul pentru asigurarea confortului tău cu implicații reduse asupra mediului.

Montare sisteme fotovoltaice de producere curent electric

Protejarea mediului a devenit în ultimii ani una din principalele noastre preocupări. Calitatea mediului și utilizarea resurselor regenerabile în producerea de energie electrică sunt subiecte importante de analiză pentru echipa noastră. Am înțeles în ultimii ani nevoia clienților noștri de a le oferi copiilor acces la un mediu potrivit. Și pentru că ne dorim să fim mereu în pas cu nevoile clienților noștri, am început să oferim alternative la sisteme clasice de asigurare a energiei electrice.

Acum avem în portofoliu un parc fotovoltaic de producere a curentului electric și dorința de a implementa astfel de proiecte și în alte locuri. Ne-am specializat în acest răstimp și în montarea de sisteme fotovoltaice la scară mai mică, pentru producerea unei cantități de energie electrică suficientă pentru o singură construcție, și răspundem cu entuziasm oricărui client care dorește realizarea unui astfel de proiect.

Vrem să protejăm mediul și ne dorim să le fim alături celor ca noi.

Montaj sisteme de degivrare

Degivrarea este procesul de înlăturare a gheții, chiciurii sau zăpezii. Pentru degivrarea jgheaburilor, acoperișului și a conductelor termice este indicat sistemul de degivrare care utilizează un cablu de încălzire cu alimentare, care poate ajunge până la temperatura de 65°C.

Dacă îți dorești montarea unui astfel de sistem, îți punem la dispoziție personal calificat pentru realizarea montajului, în condiții de siguranță.

Montare aparat aer condiționat

Suntem oameni și vrem să avem mereu un climat de lucru potrivit.

Echipa noastră îți oferă servicii de montare și testare a aparaturii de aer condiționat. În plus, îți putem oferi suport și în achiziționarea echipamentului și transportul lui la locul în care se va realiza montajul.

Montare corpuri de iluminat de interior

Corpurile de iluminat, atât prin design cât și prin funcționalitate, au un rol deosebit de important. Ori de câte ori dorești să alegi corpul de iluminat potrivit unui anumit spațiu și să-l schimbi pe cel existent, ai la dispoziție suportul și experiența noastră.

Montare și demontare instalații

Analizarea, reanalizarea și răzgândirea sunt procese complexe caracteristice nouă, oamenilor. De multe ori am auzit ”Ce ar fi dacă am renunța la varianta asta și am face așa?” și de fiecare dată am reanalizat și reconfigurat totul astfel încât clientul nostru să fie mulțumit.

Așa că, dacă ai reevaluat spațiul în care îți desfășori activitatea și vrei modificarea instalațiilor electrice, îți oferim suportul necesar alegerii celei mai bune variante și chiar punerea în aplicare a acesteia. Echipa noastră poate asigura atât demontarea și montarea corpurilor de iluminat, prizelor, obiectelor sanitare sau termice, cât și modificarea traseului instalației, crearea de noi locuri de priză, întrerupătoare etc. 

Execuție lucrări de instalații sanitare, electrice, termice conform proiect

Trebuie să știi că lucrările de instalații se vor realiza atât în etapa de execuție a săpăturilor, pentru asigurarea racordărilor cu rețelele publice, dar mai ales după realizarea structurii construcției.

Execuția instalațiilor termice, sanitare și electrice presupune montarea mai multor elemente (țevi, fitinguri, robineți, doze, cabluri etc) și constituie o etapă esențială în eficientizarea consumului și asigurarea condițiilor necesare exploatării construcției.

În cele peste 100 proiecte realizate, echipa noastră s-a asigurat de realizarea unor lucrări de instalații termice, sanitare și electrice de calitate superioară, respectând întotdeauna reglementările legale în vigoare privind montarea și punerea în funcțiune a acestora.

De asemenea, îți putem pune la dispoziție serviciile noastre pentru montarea obiectelor de încălzire (centrale termice, calorifere etc), corpurilor de iluminat, prizelor și obiectelor sanitare (chiuvete, vas wc etc) pe care ti le dorești.

Proiect instalații sanitare, electrice, termice

Întocmirea proiectelor de instalații presupune o mare atenție și implicare atât din partea specialiștilor în domeniul instalațiilor cât și din partea ta, adică beneficiarul. De asemenea, în această etapă, atât constructorul cât și designerul de interior îți pot oferi informații prețioase. Proiectele de instalații înseamnă, pe lângă dimensionare și calcul, și stabilirea traseelor pozițiilor viitoarelor corpuri de iluminat, prizelor, radiatoarelor etc, stabilirea numărului de prize și tipului acestora, tipul sistemului de încălzire, a poziției obiectelor sanitare etc.

În cazul instalațiilor termice, electrice sau sanitare, va trebui să iei foarte multe decizii care vor avea impact asupra vieții tale în viitoare construcție.

Îți putem fi alături fără probleme în elaborarea proiectelor de instalații și îți vom oferi informații prețioase ca să poți să iei cele mai potrivite decizii. Confortul tău este foarte important pentru noi de aceea, în ultimii ani, ne-am specializat în a oferi soluții în acest sens.