Consultanță preconstrucții

Consultanță preconstrucții

Arhitectură

Proiectul de arhitectură este o etapă obligatorie pentru obținerea Autorizației de Construire, care îți și oferă o imagine clară asupra viitoarei construcții. În această etapă vei putea alege forma construcției, dimensiunile spațiilor în care urmează să te desfășori și poziționarea acestora în plan.

Echipa noastră este formată din specialiști ce pot oferi fiecărui client cele mai bune servicii de arhitectură, ce urmează întocmai cerințele și nevoile lor. Experiența noastră în realizarea lucrărilor de construcții de orice tip ne permite să îți dăm sfaturi utile în luarea deciziilor ce privesc construcția ta. Noi suntem alături de tine de la idee la cheie.

Proiectare

Proiectul de rezistență (proiectul tehnic) este un document obligatoriu pentru obținerea autorizației de construire, dar și pentru executarea propriu-zisă a construcției. Prin el sunt calculate și dimensionate toate elemente structurale ale construcției, pentru a asigura stabilitatea și integritatea acesteia în timp. Toate acestea asigură confortul tău în perioada în care vei folosi construcția. Specialiștii companiei noastre îți pot oferi tot suportul necesar întocmirii proiectului tehnic, fără ca tu să mai pierzi timp și cu asta

Analiza Cost Beneficiu

Fiecare proiect de investiții în construcții poate fi măsurat în: cost, timp de realizare și calitate. Cand vorbim despre astfel de proiecte, exista un singur obiectiv general: obținerea de beneficii financiare care să permită recuperarea investiției, dar și realizarea și crearea de valoare adăugată.

Analiza Cost Beneficiu îți furnizează informații privind costurile de realizare a proiectelor de investiții, volumul veniturilor și sursele potențiale ale acestora, precum și gradul de rentabilitate. Cu alte cuvinte, Analiza Cost Beneficiu te ajută să estimezi din timp rezultatul și, mai ales, dacă depășește sau nu efortul depus.

Noi avem experiența necesară elaborării și fundamentării unei astfel de analize, oferindu-ți suportul necesar pentru stabilirea rentabilității și sustenabilității afacerii.

Elaborarea unei Analize Cost Beneficiu te poate ajuta în conturarea unei imagini cât mai realiste asupra proiectului tău, reduce considerabil riscurile asociate implementării proiectului, dar mai ales riscul de nerecuperare a investiției.

Când este recomandată elaborarea Analizei Cost Beneficiu?

Analiza Cost Beneficiu este recomandată atunci când vrei să extinzi spații de producție sau să faci unele noi.